Pablo Galera

Coach Transpersonal

T'ajudo a canviar

En què et puc ajudar?

A CONFIAR MÉS EN TU MATEIX
Et superaràs!
A LIDERAR LA TEVA VIDA
Atreveix-te a liderar!
ASSOLIR ELS TEUS OBJECTIUS
Canviaràs!
Et puc ajudar a afrontar una situació personal o laboral, si vols un canvi però t'està faltant alguna cosa per aconseguir-ho per tu mateix/a.

Com ho faig?

COM AJUDO
LES MEVES TÈCNIQUES
ACCIÓ!

Sobre mi

La meva vida laboral ha estat molt variada, he realitzat moltes feines que poc tenen a veure amb qui ara sóc.

Després d'un descontent amb la meva situació laboral, que va durar diversos anys, finalment vaig decidir fer un gir a la meva carrera professional i tornar a canviar, com tantes altres vegades havia fet ja. No obstant això, no sabia que fer. La meva última professió m'omplia fins que va deixar de fer-ho... i per fi vaig descobrir el Coaching!

Ho vaig descobrir gràcies a un curs que vaig realitzar, ja intuïa que podria interessar-me professionalment. Així va ser, de seguida ho vaig veure clar, m'encantava i poc després vaig decidir seguir formant-me. Vaig realitzar diversos cursos més (Programació neurolingüística, Intel·ligència Emocional, Mindfulness...) i altres tipus de formació (conducció i organització de reunions, comunicació, formació de formadors, etc.).

Finalment vaig decidir formar-me com a Coach Transpersonal Professional a l'Escola Transpersonal de Coaching (InnerKey).

Formació aprovada per la International Coach Federation

Realitzo sessions per videoconferència i en mode presencial.

He fundat les associacions coaches.cat i coaching4evolution.com

coaches.cat
coaching4evolution.com

Contacte